Pretražite bazu

Pitanja i odgovori

Poštovani, imam problema sa osetljivim vlasištem koje me svrbi (ZBOG STRESA) pa sam htela da kupim vaš šampon protiv peruti za osetljivo vlasište i uz to bih koristila neogenic ampule za buđenje nove kose jer mi je posle porođaja kosa dugo opadala. Sada ne opada više tim intezitetom ali se nije povratila. Sve moguće proizvode sam probala, potrošila enormno puno novaca i na dermatologe ali pomaka je malo, s tim se borim već 5 godina... Moje pitanje vama, da li mogu kombinovati taj šampon sa neogenic ampulama za stimulisanje rasta ili vi imate bolje rešenje? Unapred zahvaljujem.


Elvira, 42

Poštovanje. Hvala na pitanju. Svakako možete kombinovati Neogenic tretman sa šamponom protiv peruti za osetljivo vlasište. Međutim, u opisu navodite da Vas vlasište samo svrbi, pa ukoliko ne vidite perut preporučili bismo Vam dercos Dermo sensitive šampon bez sulfata ili blagi mineralni šampon.Poštovani, Otkad znam za sebe imam tanku kosu. A uz to što je tanka veoma je retka. Isprobala sam razne preparate za kosu, kao i razne tablete odnosno vitamine, ali uvek je ista. Tanka, retka i slaba. Nekad opada al ne preterano. Moje je pitanje da li bi uz Vaš preparat ona bila gušća i jača? Odnosno deblja? PVeći volumen? Stvarno je tanka :( Hvala Vam unapred Pozdrav.


Silvy, 30

Poštovana, hvala vam na pitanju. Dercos Neogenic je tretman koji ciljano deluje na tanku kosu pa se redovnom primenom postiže efekat povećanja gustine. Svakako ga možete koristiti u kombinaciji sa Neogenic šamponom koji takođe kosu čini gušćom i voluminoznijom. Srdačan pozdrav.Poštovani, koristim Neogenic tretman (ampule i šampon) već mesec i po dana, zanima me da li je posle tretmana od 3 meseca preporucljivo napraviti pauzu ili se tretman može kontinuirano nastaviti i dalje?


Larisa, 35

Poštovana, nadamo se da ste do sada zadovoljni tretmanom. Svakako Vam preporučujemo da se držite kure od 3 meseca. Posle tromesečnog tretmana preporučujemo Vam pauzu od tri do šest meseci, pa po potrebi možete ponovno napraviti kuru ampulama. U međuvremenu slobodno možete prati kosu Neogenic šamponom koji takođe sadrži aktivnu komponentu Stemoxydin koja podstiče rast novih vlasi.Postovani zanima me za supruga, godiste 1980. Unazad par godina oslabila mu je totalno kosa, procelav je i sisa se na 3 mm. Zanima me koliko i da li bi mu pomogao vas tretman i koji? Imam sliku pa ako budete hteli mogu je poslati. Unapred se zahvaljujem na vasem odgovoru. S postovanjem mirela


Mirela, 32

Poštovana gospođo, tretman Dercos Neogenic ampulama posešuje rad folikula vlasi dejstvom na matične ćelije. Ukoliko Vaš suprug ima problema sa proćelavošču, savetujemo Vam Dercos Neogenic ampule, ali preporučujemo sprovođenje tromesečnog tretmana kako biste mogli da postignete optimalne rezultate. Takođe, ukoliko se odlučite za Dercos Neogenic svakako se uključite u naš program kako bismo mogli da nagradimo Vašu vernost. Zahvaljujemo.Uzeo sam proizvod dercos neogenic ampule pa me zanima da li je potrebno preparat nanositi uvek na cistu(opranu) kosu i da li je potrebno uzeti neke dodatne tablete za jacanje kose i koje?


Zoran, 33

Poštovani, ampule se mogu nanositi i na suvu i na mokru kosu. Svakako je bolje da je ta kosa čista kako bi se smanjila interakcija sa eventualnim ostacima proizvoda za negu i stilizovanje kose (ukoliko ih koristite). Tablete za dodatno jačanje kose Vam ovim putem ne možemo preporučiti bez stručnog pregleda, pa Vam savetujemo, ukoliko se bojite da Vam je kosa zaista slaba da porazgovarate sa apotekarom ili posetite dermatologa.Postovani, Nemisleci, zabunom sam bacila papir sa kodom s kojim se skupljaju zvezdice. Da li je moguce pomocu bar koda sa kutije ipak dobiti kod, jer radi se o kutiji sa 28 ampula. Unapred hvala


Ana, 39

Poštovani, zahvaljujemo na pitanju. Molimo vas da kontaktirate našu potrošačku službu pa će Vas oni dalje uputiti na koji način možete dobiti zamenski kod. Telefonski broj je 072 60 20 22.