Pitajte stručnjaka

Imate dilemu ili Vam je potreban savet stručnjaka? Na sva Vaša pitanja o poteškoćama s vlasištem odgovaraju dr Zorana Đaković, spec. dermatovenerolog i Vichy stručnjaci. Potražite savet stručnjaka ili pretražite bazu pitanja i odgovora.

PITAJTE STRUČNJAKA
PITAJTE STRUČNJAKA

Dercos proizvodi

Dercos dermatološka linija za zdravlje i lepotu kose nudi ciljana rešenja za sve poteškoće sa kosom – od kože glave do vrhova. Kao specijalista za vlasište, Dercos nudi napredna rešenja za rešavanje poteškoća sa opadanjem kose i proređenom kosom. Odaberite tretman koji najviše odgovara Vašim potrebama i rešite problem opadanja kose i proređene kose još danas.

Product 1 title

Dercos Neogenic

PROREĐENA KOSA

Revolucionarni tretman za ponovni rast kose. Potpomaže normalnu funkciju matičnih ćelija i budi uspavane folikule vlasi stvarajući do 3300 novih vlasi u 90 dana!*

*klinička studija vs. placebo (100 korisnika)

Product 2 title

Dercos Aminexil Clinical 5

OPADANJE KOSE

Intenzivni tretman trostrukog dejstva protiv opadanja kose. Učvršćuje koren, ojačava vlas kose i stimuliše mikrocirkulaciju vlasišta. Rezultat: do -72% opadanja kose!**

**Kliničko ispitivanje sprovedeno na 118 ispitanika.

KOMPLEMENTARNA NEGA

DERCOS ENERGETSKI ŠAMPON

Protiv opadanja kose

Sadrži Aminexil, kozmetički molekul protiv opadanja kose koji sprečava stvrdnjavanje kolagene ovojnice* za očuvanje mekoće i elastičnosti tkiva koja okružuju koren. Pojačava pričvršćenost kose u vlasište. Kosa postaje jača, snažnija od korena do vrhova.

*Testovi in vitro

Saznajte više

DERCOS Neogenic ŠAMPON

Za poboljšanje gustine

Prvi šampon sa patentiranim molekulom Stemoxydinom i tehnologijom za poboljšanje gustine kose. Deluje na 5 parametara gušće kose: volumen, jačinu, čvrstoću, građu dlake, gustinu. Rezultat: vidljivo gušća kosa i bolja pokrivenost vlasišta s trenutnim i trajnim volumenom.

Saznajte više

DERCOS ENERGETSKI ŠAMPON

Protiv ispadanja kose

Sadrži Aminexil, kozmetičku molekulu protiv ispadanja kose koja sprječava stvrdnjavanje kolagene ovojnice* za očuvanje mekoće i elastičnosti tkiva koja okružuju korijen. Pojačava pričvršćenost kose u vlasište. Kosa postaje jača, snažnija od korijena do vrhova.

*Testovi in vitro

SAZNAJTE VIŠE

DERCOS Neogenic ŠAMPON

Za gustoću kose

Prvi šampon s patentiranom molekulom Stemoxydine i tehnologijom za gustoću kose. Djeluje na 5 parametara gušćeg vlasišta: volumen, jačina, čvrstoća, građa vlasi, gustoća. Rezultat: vidljivo gušća kosa i bolja pokrivenost vlasišta s trenutačnim i trajnim volumenom.

SAZNAJTE VIŠE

Kompletan asortiman Dercos proizvoda za kosu pogledajte ovde.

Iskustva korisnika