Dercos aminexil

OPADANJA KOSE


Ekskluzivni spoj Aminexila, referentne molekule protiv opadanja kose kliničke efikasnosti, sa 5 aktivnih sastojaka za potpuno delovanje.

94% primećene efikasnosti!*


Sadrži Aminexil, kozmetički molekul protiv opadanja kose koji sprečava stvrdnjavanje kolagene ovojnice* za očuvanje mekoće i elastičnosti tkiva koja okružuju koren. Pojačava pričvršćenost kose u vlasište. Kosa postaje jača, snažnija od korena do vrhova.

Hipoalergeno. Bez parabena. Ispitano na osetljivom vlasištu. Smanjuje mikroneravnoteže vlasišta i jača njegovu otpornost.


94%

Efikasnosti protiv opadanja kose*
*Potrošački test sproveden na 102 muškarca i žene.

 

Upotreba

Nanosite jednu ampulu dnevno za intenzivni tretman, a tri puta nedeljno za održavanje tokom šest nedelja. Aplikator postavite uspravnona ampulu. Zavrnite do kraja sve dok ne postane nepomičan. Pritisnite ga prema dole da se pričvrsti i nanosite deo po deo. Masirajte. Ne ispirajte. Za optimalan rezultat koristiti i Dercos Energetski šampon.

1X ampula dnevno

6 nedelja

Intenzivni tretman


3X ampula nedeljno

6 nedelja

Tretman održavanja

Aminexil ampula

Okrugli vrh primeren osetljivom vlasištu

Stimulativno nanošenje bez razlivanja
proizvoda po vlasištu
Masaža podstiče mikrocirkulaciju vlasišta

Nežan ergonomski aplikator od bele
bronze

KOMPLEMENTARNA NEGA

DERCOS ENERGETSKI ŠAMPON

Protiv opadanja kose

Sadrži Aminexil, kozmetički molekul protiv opadanja kose koji sprečava stvrdnjavanje kolagene ovojnice* za očuvanje mekoće i elastičnosti tkiva koja okružuju koren. Pojačava pričvršćenost kose u vlasište. Kosa postaje jača, snažnija od korena do vrhova.

*Testovi in vitro

Saznajte više

DERCOS Neogenic ŠAMPON

Za poboljšanje gustine

Prvi šampon sa patentiranim molekulom Stemoxydinom i tehnologijom za poboljšanje gustine kose. Deluje na 5 parametara gušće kose: volumen, jačinu, čvrstoću, građu dlake, gustinu. Rezultat: vidljivo gušća kosa i bolja pokrivenost vlasišta s trenutnim i trajnim volumenom.

Saznajte više

DERCOS ENERGETSKI ŠAMPON

Protiv ispadanja kose

Sadrži Aminexil, kozmetičku molekulu protiv ispadanja kose koja sprječava stvrdnjavanje kolagene ovojnice* za očuvanje mekoće i elastičnosti tkiva koja okružuju korijen. Pojačava pričvršćenost kose u vlasište. Kosa postaje jača, snažnija od korijena do vrhova.

*Testovi in vitro

SAZNAJTE VIŠE

DERCOS Neogenic ŠAMPON

Za gustoću kose

Prvi šampon s patentiranom molekulom Stemoxydine i tehnologijom za gustoću kose. Djeluje na 5 parametara gušćeg vlasišta: volumen, jačina, čvrstoća, građa vlasi, gustoća. Rezultat: vidljivo gušća kosa i bolja pokrivenost vlasišta s trenutačnim i trajnim volumenom.

SAZNAJTE VIŠE

Kompletan asortiman Dercos proizvoda za kosu pogledajte ovde.

ISKUSTVA KORISNIKA

Nemanja, 40 godine, Vranje

Kada sam počeo sa korišćenjem Aminexil Clinical 5 ampulama u kombinaciji sa Vichy energetskim šamponom, primetio sam već posle druge nedelje da je bilo efekta i to naročito u tom prednjem delu glave gde mi je kosa bila proređena. Preporučio bih Aminexil Clinical 5 ampule svima koji imaju problem sa opadanjem kose jer zaista, prve efekte mogu videti nakon dve do tri nedelje redovnog korišćenja.

Generic placeholder image

Jelena , 30 godine, Beograd

Aminexil Clinical 5 ampule su mi pomogle da sprečim i da zaustavim opadanje kose. Prve rezultate videla sam nakon desetak dana korišćenja tako što bih ujutru nalazila značajno manje dlaka na jastuku, zatim prilikom pranja kose manje kose mi je ostajalo u ruci i definitivno sam sigurna da su one zaslužne.

Generic placeholder image

Dragica , 50 godine, Beograd

Najpre sam primetila problem u opadanju kose prilikom pranja, pošto sam sad već u nekim godinama kada kreće menopauza, bila sam ubeđena da je to to. Koristeći Aminexil Clinical 5 ampule u periodu od 3-6 nedelja uspela sam da zaustavim opadanje kose. Kosa je postala punija. Ampule Aminexil Clinical 5 bih preporučila svima. Ja sam prezadovoljna.