Dercos neogenic

PRORIJEĐENA KOSA


Dercos Neogenic je revolucionarni tretman za ponovni rast kose koji potpomaže normalno djelovanje matičnih stanica odgovornih za rast novih vlasi. Sadrži patentiranu molekulu Stemoxydine, prvu molekulu biomimetičkog djelovanja koja imitira učinke hipoksične okoline potrebne za optimalno djelovanje matičnih stanica folikula dlake. Broj novih vlasi raste, a kosa postaje »deblja.«

Na raspolaganju u pakiranju od 28 ampula po 6 ml. Hipoalergeno. Bez parabena. Primjereno za osjetljivo vlasište. Brzo se upija i ne masti kosu, a zahvaljujući ergonomskom masažnom aplikatoru potiče mikrocirkulaciju vlasišta.

3,300

Novih vlasi u 90 dana*
*klinička studija vs. placebo (100 korisnika)

+84%

Rast kose potstaknut kod 84% korisnika***
*testiranje Italija (133 korisnika)
 
Kupite

Upotreba

Koristite svakodnevno tokom 3 meseca za optimalnu efikasnost. Nanesite jednu ampulu ujutru ili uveče na suvu ili vlažnu kosu (pre ili posle pranja kose). Umasirajte pomoću aplikatora. Bez ispiranja. Za optimalan rezultat koristiti i Dercos Neogenic šampon za gustinu kose.

1X
ampula dnevno

3 MESECA

Neogenic ampula

Masiranjem vlasišta podstičete mikrocirkulaciju

Ergonomski dizajniran aplikator

Praktični nosač za aplikator za čuvanje na suvom i sigurnom mestu

Iskustva korisnika


KOMPLEMENTARNA NEGA

DERCOS ENERGETSKI ŠAMPON

Protiv opadanja kose

Sadrži Aminexil, kozmetički molekul protiv opadanja kose koji sprečava stvrdnjavanje kolagene ovojnice* za očuvanje mekoće i elastičnosti tkiva koja okružuju koren. Pojačava pričvršćenost kose u vlasište. Kosa postaje jača, snažnija od korena do vrhova.

*Testovi in vitro

Saznajte više

DERCOS Neogenic ŠAMPON

Za poboljšanje gustine

Prvi šampon sa patentiranim molekulom Stemoxydinom i tehnologijom za poboljšanje gustine kose. Deluje na 5 parametara gušće kose: volumen, jačinu, čvrstoću, građu dlake, gustinu. Rezultat: vidljivo gušća kosa i bolja pokrivenost vlasišta s trenutnim i trajnim volumenom.

Saznajte više

DERCOS ENERGETSKI ŠAMPON

Protiv ispadanja kose

Sadrži Aminexil, kozmetičku molekulu protiv ispadanja kose koja sprječava stvrdnjavanje kolagene ovojnice* za očuvanje mekoće i elastičnosti tkiva koja okružuju korijen. Pojačava pričvršćenost kose u vlasište. Kosa postaje jača, snažnija od korijena do vrhova.

*Testovi in vitro

SAZNAJTE VIŠE

DERCOS Neogenic ŠAMPON

Za gustoću kose

Prvi šampon s patentiranom molekulom Stemoxydine i tehnologijom za gustoću kose. Djeluje na 5 parametara gušćeg vlasišta: volumen, jačina, čvrstoća, građa vlasi, gustoća. Rezultat: vidljivo gušća kosa i bolja pokrivenost vlasišta s trenutačnim i trajnim volumenom.

SAZNAJTE VIŠE

Kompletan asortiman Dercos proizvoda za kosu pogledajte ovde.